Vauhdita myyntiä sisustuselementeillä

Asunnon myyntivaihe voi olla todella vaikeaa ilman ammattilaisen apua. Monesti asuntoa myyvät eivät osaa ottaa huomioon ostajien tarpeita ja silloin asunnon myyntiä nopeuttaa ja parantaa ammattilainen, joka tietää, millä tavoin myyntiä voi edistää. Jos kuitenkin haluat myydä asuntoa itse, on hyvä huomioida ainakin seuraavat asiat, koska niiden avulla voit nopeuttaa asunnon myyntiä.

Siivoa asuntosi

Suurin virhe, jonka itse kotiaan myyvät henkilöt tekevät on siivous. Asunto on täynnä tavaroita, koska myynnin aikana eletään asunnossa normaalia elämää. Voi kuitenkin olla hyvä myynnin ajaksi siirtää ylimääräiset tavarat pois asunnosta varastoon ja siivota asunto kunnolla. Mitä vähemmän tavaroita asunnossa on sitä siistimmältä se näyttää. Samalla ostajat saavat paremman käsityksen tiloista, kun asunto ei ole täynnä tavaraa. Jos omat kalusteet ovat vanhoja, voi myynnin ajaksi vuokrata kalusteita kalustekaupoista. Muista kuitenkin siivota asunto kunnolla ennen kuin ostajat saapuvat paikan päälle. Puhdas koti antaa paremman kuvan ja vauhdittaa varmasti asunnon myyntiä.

Somista ja sisusta myyntiä varten

Asunnon ostajille kannattaa näyttää asunnon potentiaali. Tämän takia pieni sisustaminen myyntiä varten on kannattavaa. Osan seinistä voi maalata tehosteseiniksi ja muutenkin huoneiden värimaailman voi helposti maalaamalla vaihtaa neutraaliksi. Neutraalit värit antavat ostajille mahdollisuuden kuvitella itse, miltä asunto voisi näyttää heidän omanaan. Somista asuntoa design astioilla ja hanki myyntiä varten muutama näyttävä esine tai vuokraa niitä. Täytä esimerkiksi Iittala maljakko kukilla ja asettele se näkyvälle paikalle. Täytä astiakaappi muilla iittalan kupeilla ja asettele niitä myös ruokapöytään.

Varmista valaistus

Yritä järjestää ostajille näytöt silloin kun asunnossa on paras valaistus. Luonnon valo on paras valaistus ja jos asunto näyttää valoisalta päivällä, kannattaa yrittää järjestää näytöt päiväsaikaan. Silloin ostajat saavat parhaan kuvan myynnissä olevasta kohteesta.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *