Laadukkaat kuvat, nopea myynti

Asuntojen välittämisen ympärillä käy kova bisnes ja alalla täytyykin olla luova ja idearikas, jotta siellä pärjää. Asunnon ostaminen ei ole mikään pieni päätös, joten asiakkailla on hyvä syy valita tarkkaan, mistä ja keneltä he asunnon päättävät ostaa. Voit vaikuttaa asiakkaan mielikuviin positiivisesti monilla eri tavoilla ja varmistaa, että he päättävät käyttää juuri sinun välityspalveluitasi. Etenkin asuntoilmoitukset ja niiden kuvat ovat merkittävässä roolissa hyvän vaikutelman antamisessa. Tässä blogipostauksessa jaan joitakin vinkkejä, jotka olen omalla urallani testannut ja todennut hyviksi.

Siisti koti on kaiken a ja o – likaista kohdetta on turha edes kuvata. Jos edellinen asukas ei ole itse huolehtinut siivouksesta, voit palkata ammattisiivojan hoitamaan asunnon kuntoon. Asuntonäytössä asiakkaat katsovat jokaisen raon, hyllyn ja kaapinpäällisen, joten yksityiskohtaiseen siivoukseen kannattaa panostaa. Hyvältä tuoksuvat pesuaineet luovat mielikuvan puhtaasta kodista ja tekevät ympäristöstä miellyttävän.

Jos asunnossa asuu vielä entinen asukas, voit käyttää hänen huonekalujaan asunnon sisustuksessa kuvauskuntoon. Jos asunto on jo tyhjä, voit tuoda tilaan nojatuolin tai pienen pöydän. Jotkut välitystoimistot toimivat yhteistyössä huonekauliikkeiden kanssa tyhjien myyntikohteiden sisustamiseksi. Siitä hyötyvät molemmat!

Pienet yksityiskohdat ovat kaikki kaikessa. Voit myös muuttaa asunnon yksityiskohtia asiakasprofiilin mukaan: toisille sopii hillitty sisustus ja toiset kaipaavat runsaampia yksityiskohtia. Miten olisi vaikkapa puinen tarjotin, jolle on katettu iittala astiat aamupalatarjoilua varten? Tuoreet leikkokukat ovat myös aina varma hitti, jotka tuovat tilaan laadukkaan ilmeen. Tilaa ammattikuvaaja tai ota kamera kauniiseen käteen ja anna salaman laulaa. Hyvät myyntikuvat myyvät kohteen puolestasi!